Cégünk a Smart-Film™ intelligens fólia és az ahhoz tartozó kiegészítő termékek terjesztésén túl, számos -elsősorban a termékekhez kötődő- szolgáltatással áll ügyfeleink rendelkezésére. Véleményünk szerint ma Magyarországon egy cég sem működhet hosszú távon úgy, hogy ne nyújtson partnerei részére magas színvonalú, teljes körű szolgáltatást. Palettánkon az alábbiak szerepelnek:

Termék és ügyféltámogatás
  • Demonstrációval egybekötött bemutató: Érdeklődők, partner, illetve vevőjelöltjeink részére termékdemonstrációval egybekötött bemutatót tartunk előre egyeztetett helyszínen és időpontban. Az időpontot és a helyszínt tekintve maximálisan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez.

  • Helyszíni tanácsadás, felmérés: Ha ügyfelünk, vagy partnerünk ügyfele rendelni kíván termékeinkből, igény esetén kiszállunk a helyszínre, javaslatot teszünk a fólia alkalmazási lehetőségeire, illetve felmérjük mennyi és milyen méretű intelligens fólia, valamint kiegészítő termék szükséges. A felmérést követően örömmel segítünk összeállítani a rendelést, így téve még egyszerűbbé és kényelmesebbé a leendő vevő számára a folyamatot.

  • Telepítés: A megrendelt és kiszállított fóliát az ügyfél kívánságának megfelelő időpontban szakembereink feltelepítik, elvégzik a szükséges kiegészítő munkákat, majd a helyszínt tiszta állapotban adják át. Az átadás során kollégáink betanítják az ügyfeleket a fólia használatára.

  • Vevőtámogatás: A telepítés után felmerülő új igények (pl. fólia áthelyezése, más típusú vezérlés megvalósítása), illetve garanciális ügyintézés  esetén folyamatosan állunk vevőink rendelkezésére.
 Partnertámogatás
  •  Oktatás: Partnereink kívánságuk szerint végezhetik saját maguk a fólia telepítését, vagy felkérhetik cégünket a feladatra. Amennyiben a saját szakembereikre kívánják bízni a munkát, az adott kollégának el kell végeznie egy 1 napos tanfolyamot, amely megfelelő mennyiségű ismeretanyaggal, és gyakorlattal látja el a fólia feltelepítéséhez. A Smart-Film™ intelligens fólia garanciája csak abban az esetben él, amennyiben olyan szakember végezte a telepítését, aki a tanfolyamot sikeresen befejezte. 
 
(c)2009 Smart-Project Kft.